home  |  servicii  |  hosting  |  portofoliu  |  noutati  |  contact

   

 

     
english   /  romana
   
Noutati
  De la 1 ianuarie 2007 aveti posibilitatea de a inregistra si domenii.eu! Nu ratati ocazia de a va inregistra firma cu domeniu european!
   
Statistici lunare
  60 domenii inregistrate
45 domenii gazduite
40 proiecte finalizate
7 proiecte in derulare

 
Serverele folosite la gazduire web se afla in Bucuresti si se gasesc in incinte special amenajate dotate cu instalatii de climatizare, podea falsa, sistem de stingere a incendiilor, sisteme UPS si generatoare Diesel folosite in cazul intreruperii energiei electrice.

Serverele se afla in reteaua celui mai mare transportator de Internet (GTS Telecom - fost KPN Qwest), reteaua avand numeroase back-upuri, toate pe fibra optica.

De asemenea, reteaua in care se afla serverele de gazduire web este legata direct la RoNIX, ceea ce mareste viteza de transfer pentru utilizatori indiferent in ce retea se afla.

 
GTS Central Europe este cel mai important operator alternativ de servicii de telecomunicaţii din Europa Centrala ce deţine şi operează cinci carrier-i alternativi în România, Republica Cehă, Polonia, Ungaria şi Slovacia. Companiile grupului poziţionează pe piaţa business o gama completă de servicii, incluzând soluţii wholesale, corporate networks (reţele corporative), soluţii de hosting şi colocare, aplicaţii multimedia, servicii de conectare la Internet şi soluţii de bandă largă, prin care satisface cele mai articulate nevoi de comunicaţii ale clienţilor.
GTS Telecom operează o reţea externă de 25Gbit/sec, din care 50% reprezintă contracte cu viteză (lăţime de bandă) garantată la client. Reţeaua externă prin care se asigură interconectarea cu infrastructura grupului GTS Central Europe este implementată pe circuitele transfrontaliere proprii de fibră optică, prin punctul de prezenţă şi DataCenter-ul din Oradea şi conexiunea de rezervă din Arad. La nivel naţional GTS Telecom operează o reţea MPLS de 10Gbit/sec cu 19 puncte de prezenţă (PoP) deschise în oraşele: Arad, Bucureşti, Bacău, Braşov, Cluj, Craiova, Constanţa, Deva, Focşani, Galaţi, Iaşi, Oradea, Piatra-Neamţ, Ploieşti, Piteşti, Sibiu, Târgovişte, Timişoara, Târgu-Mureş.
Reţeaua naţională are topologie "inel", cu capacitate 100% redundantă, în fiecare nod (PoP) fiind asigurate conexiuni din două puncte, nivele ridicate de disponibilitate şi timpi minimi de acces pentru toate serviciile de comunicaţii. In Bucureşti GTS Telecom deţine şi operează o reţea metropolitană MPLS de fibră optică de aproximativ 200km cu o capacitate de transport de 2.5Gbit/sec şi reţeaua radio în banda de 5,8Ghz prin care compania asigură acoperirea integrală a Bucureştilor.
 
  Datacenter
Data Center - inregistrare-domenii.ro - Servere Romarg
 
Acces la o latime de banda mare - 100 Mbs
Identificare magnetica, securitate permanenta a locatiei
Conditionare completa a mediului, redundanta inglobata cu sisteme de detectare a focului, unitati de alarma si antiincendiu, generator de rezerva UPS (Unintrerruptible Power Source)
Monitorizare 24/7
Informatii de trafic si disponibilitate a serviciului
Accesul direct la peering-uri externe de mare capacitate
Vizibilitate mare din retelele nationale.
Retea redundanta Akamai Ready (acces rapid la site-uri cu continut audio/video: ex. MTV Networks Sysbase)
DataCenterul GTS Telecom, fiind interconectat prin port gigabit cu RoNIX.
 
  Securitate
Data Center - inregistrare-domenii.ro - Servere Romarg
 
Serverele noastre sunt echipate cu sisteme de firewall, respectiv solutii antivirus si antispam pentru a oferi securitate si confidentialitate datelor dumneavoastra. Un administrator monitorizeaza in permanenta serverele si reteaua pentru a preintampina orice tentativa de acces neautorizat.
 
  Echipamente hardware, servere
Data Center - inregistrare-domenii.ro - Servere Romarg
 
Webstyle Solutions srl foloseste numai servere SuperMicro, si componente de calitate inalta furnizate de Intel, Cisco, LSI, APC. Toate componentele sunt testate pentru performanta optima si fiecare server este testat in conditii de trafic maxim inainte de activare. Fiecare server este conectat la un port Fast Ethernet de 100 MBps, aceasta conectare ofera viteza maxima site-ului dumneavoastra.
 
Configuratie servere:

Dual Xeon 2.8 HT (2 Mb Cache)
minim 4 Gb Ram ECC
2 x 73 Gb SCSI (10000rpm), RAID 1

Dual Xeon 3.2 HT (2 Mb Cache)
minim 4 Gb Ram ECC
SATA RAID 5 sau SCSI RAID 1
 
Soft instalat
RedHat 9, CentOS 4.2 Perl 5.8.1, Zend Optimizer, FrontPage Extension 2002
Cpanel 10 & WHM (Web Host Manager) Antivirus si AntiSpam
PHP 5.0.5 sau 5.1.4 MySQL 4.0.25, 4.1.14 sau 5.0.24

 

 

Copyright © 2007 Webstyle Solutions SRL - All Rights Reserved